Faanyag kalkulátor


Tetősík ablakok 

Tetőablakok

Kezdőlap » Tetőablakok
Velux_logo.svg

A VELUX Cégcsoport az 1980-as évek közepe óta van jelen Magyarországon. Fertődön és Fertőszentmiklóson tetőtéri ablak gyártás folyik, Budapesten az értékesítési és marketing iroda működik..

A fertődi telephelyen folyik a standard faalkatrész-gyártás és az ablakok összeszerelése. Itt találhatóak a termeléstámogató területek: adminisztráció, kontrolling, minőségirányítás, informatika és humán erőforrás. Ezen a telephelyen működik Közép-Kelet Európa legnagyobb logisztikai és elosztó központja a VELUX Cégcsoporton belül.  Itt zajlik a logisztikai tevékenységek szervezése, koordinálása, a raktározás és a VELUX értékesítési cégek kiszolgálása.

Fertőszentmiklóson folyik az alumínium- és üvegfeldolgozás, a kisszériás faalkatrész-gyártás és ablakszerelés, valamint itt található a beszerzés, a termeléstervezés.

A VELUX Cégcsoport azon dolgozik, hogy életre keltse a fényt a vásárlók otthonában.

A VELUX Magyarország Kft. 1987-ben nyitotta meg értékesítési és marketing irodáját a fővárosban. 1996 óta saját irodaházban dolgoznak a III. kerületben. VELUX tetőtéri ablakok és külső-belső árnyékolók, burkolókeretek, beépítőtermékek, fénycsatornák, felülvilágító kupolák nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik.


Tetőtár